Dakisolatie
Dakisolatie
Wielders isolatie in
Nieuwe Pekela
[Terug naar Nieuwe Pekela]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van dakisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de dakisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Wielders isolatie
Zuidwendigerweg 15
9663 AJ Nieuwe Pekela

tel: 06-25590917

Extra informatie

Een compleet en innovatief zolderisolatie systeem   
Sonestrong Pro wordt door Wielders isolatie geleverd als compleet afgewerkt isolatiesysteem. Het is snel en droog te verwerken en levert dus tijdens de montage weinig overlast voor u op. Dit compleet afgewerkte isolatiesysteem bestaat uit een zelfdragende glaswolplaat aan één zijde voorzien van een stootvaste, moderne, witte bekleding met dampremmer gecombineerd met een handig profielensysteem ter bevestiging aan uw bestaande dak. 
 
Toepassing 
 
De Sonestrong Pro is thermische, akoestische en brandveilige isolatie met een stootvaste, decoratieve afwerking voor het na-isoleren van hellende daken in de woningbouw. Met Sonestrong Pro is een Rc-waarde van 2,0 (met 80 mm) of 2,5 (met 100 mm) m2.K/W te behalen in een standaard dakconstructie.  
Sonestrong Pro kan probleemloos worden toegepast in ruimten, die vallen onder klimaatklasse 1 en 2 zoals niet-verwarmde zolders van woningen, garages en schuren.  
 
Akoestische isolatie 
 
Met name bij een dakbeschot bestaande uit geschaafde en geploegde delen zal de geluidsisolatie (RA in dB (A)) afhankelijk van de dikte toenemen met 2 dB tot 6 dB (A). 
Uitstekende akoestische eigenschappen op het gebied van geluidsabsorptie en luchtgeluid. 
 
Eigenschappen van Sonestrong Pro 
 
Vochtgedrag 
 
  • Niet capillair 
  • Waterafstotend 
  • Niet hygroscopisch 
  • Dampremmend 
 
Brandgedrag 
 
Brandklasse C-S1, d0 volgens EN 13501-1. 
 
Overige eigenschappen 
 
  • Rotvrij 
  • Vormvast 
  • Geen voedingsbodem voor ongedierte 
 
Het na-isoleren van een zolder met Sonestrong Pro gaat snel en eenvoudig. Door de decoratieve, witte bekleding van de platen is apart afwerken en schilderen niet meer nodig.