Dakisolatie
Dakisolatie
Wesselink Isolatie B.V. in
Duivendrecht
[Terug naar Duivendrecht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van dakisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de dakisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Wesselink Isolatie B.V.
Molenkade 59
1115 AC Duivendrecht

tel: 020 7526808

Extra informatie

Dakisolatie   
Dakisolatie helpt zeer goed mee aan het isoleren van warmte in uw huis. Daken zijn de grootste verliespost als het gaat om energie. 
 
Wesselink Isolatie is specialist in het isoleren van bestaande houten dakconstructies. Wij gebruiken hiervoor cellulose- en houtvezel isolatie. Deze materialen zijn bij uitstek geschikt om uw houten dakconstructie van binnenuit te isoleren door de hoge faseverschuiving. Onze oplossingen zijn naadloos inblaasbaar of in plaatvorm aan te brengen in uw dak. Wij gebruiken deze methodes in dampopen constructies maar ook samen met een intelligente damprem in geventileerde dakconstructies. 
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor advies op maat. 
 
Voordelen van dakisolatie 
 
  • Kostenbesparing door vermindering stookkosten. 
  • Een prettig binnenklimaat ook op de hoogste verdieping. 
  • Onovertroffen zomer- en winterisolatie door hoge faseverschuiving. 
  • Wesselink Isolatie gebruikt ecologische materialen. 
 
 
Uw dak isoleren 
 
Onze materialen isoleren tegen kou in de winter én hitte in ze zomer door de zeer hoge faseverschuiving. Zo kunnen ook de verdieping direct onder het dak als slaapkamer worden gebruikt. Daarnaast voorkomt de hoge vochtbufferende en regulerende werking condensproblemen. Dakisolatie geeft meteen resultaat: het verhoogt uw wooncomfort en verlaagd uw energierekening. Wesselink Isolatie werkt met verschillende oplossing voor het isoleren van daken zoals cellulose-isolatie en houtvezel isolatie. 
Laat u door ons adviseren over de beste oplossing voor uw dak. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op. 
 
Cellulose-isolatie 
 
Cellulose-isolatie is een ecologische, duurzame en milieuvriendelijke vorm van isolatie die bestaat uit vlokken. Het is één van de beste alternatieven voor glas- en steenwol. Cellulose-isolatie kan in bestaande of nieuwe houten constructies worden ingeblazen en is daardoor ook erg geschikt voor het isoleren van het dak. Wij brengen Isofloc in op locatie met behulp van speciaal ontwikkelde inblaasmachines. 
 
Houtvezel isolatie 
 
Houtvezel isolatie is vergelijkbaar met cellulose-isolatie en is eveneens een milieuvriendelijk alternatief voor glas- en steenwol. Ook houtvezel isolatie is inblaasbaar in houten dakconstructies maar kan ook in plaatvorm worden aangebracht. Laat u door ons adviseren over welke oplossing het beste is voor uw situatie. 
 
Dampopen of dampdicht, maar altijd luchtdicht 
 
Het is afhankelijk van de situatie of wij bij u dampopen kunnen bouwen. Bij een bestaande dakconstructie met een houten betimmering passen we aan de binnenzijde altijd een intelligente damprem toe. Deze damprem zorgt ervoor dat vocht uit de woning niet condenseert in het isolatiemateriaal waardoor er vochtproblemen zouden kunnen ontstaan in de constructie. Bij een dakconstructie waarbij aan de buitenzijde wordt gewerkt met een dampdoorlatende houtvezelplaat kunnen we zonder dampremmende folie isoleren. Deze laatste methode wordt voornamelijk toegepast bij nieuwbouw. Tot slot moeten we dampdicht niet verwarren met luchtdicht. Luchtdichtheid is altijd belangrijk of u nu kiest voor een dampopen of dampdichte constructie. Tegen tocht valt immers niet te isoleren. 
 
Belangrijk: 
 
Door het door elkaar halen van de begrippen dampdicht, dampopen, wind-en-waterdicht merken wij dat er veel fout gaat bij het toepassen van de juiste folie op de juiste plaats. Wij adviseren u hier graag over.