Dakisolatie
Dakisolatie
Gredon West in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van dakisolatie bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de dakisolatie bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Gredon West
Disketteweg 14
1033 NW Amsterdam

tel: 020 6304860

Extra informatie

Gredon Dakisolatie   
GREDON THERMISCHE DAKISOLATIE 
 
Gredon Isolatie hanteert verschillende methodes qua dakisolatie. Belangrijk uitgangspunt is hier een hoge isolatiewaarde, maar minstens zo belangrijk is bij dakisolatie de brandwerendheid. 
 
DAKISOLATIE BUITENLANGS 
 
De eerste mogelijkheid bij dakisolatie is uw dak van buiten te isoleren. Dit doet Gredon door verlijmde EPS-parels onder de dakpannen te blazen. Dit zorgt voor een volledig afgesloten isolatiedeken onder de dakpannen. Deze methode van dakisolatie kan alleen gebruikt wanneer er op het dak een zogenaamde betonnen sneldekker ligt. Andere pannensoorten zullen door deze werkmethode namelijk worden opgetild. Het grote voordeel van deze methode van dakisolatie is dat wij van buitenaf werken en u binnen dus alles kunt laten staan. 
 
DAKISOLATIE VAN BINNENUIT 
 
Een andere mogelijkheid bij dakisolatie is isoleren van binnenuit. Dit doet Gredon met isolatieplaten die tegen het dakbeschot worden aangebracht. De dakisolatie-platen worden tussen de gordingen met t-profielen bevestigd. Deze dakisolatie-platen hebben al een juiste dampdichte afwerking en hoeven ook niet te worden afgetimmerd. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende designs en hebben het grote voordeel dat ze zorgen voor een nette strakke afwerking en uitmuntende brandvertragende eigenschappen hebben.